woensdag 22 januari 2014

Drie snailmail pakketjes ontvangen via TJP

Als eerste viel deze envelop eind vorige week in mijn brievenbus tesamen met een bedankkaartje uit Londen van een postcrosser.De envelop ontving ik van Saskia.En kijk eens wat ze allemaal in de envelop stopte.

Allemaal gezellige koeienspulletjes,stickers,een domino sleutelhanger,mooie labels.
Heel erg bedankt Saskia voor deze prachtige koeiensnailmail.

Maar er kwam nog meer post eind vorige week.
Deze envelop stuurde Joke.Ze vergat er postzegels op te plakken maar net onving ik een envelop met postzegels van haar.Dank je wel Joke!!!
Kijk eens wat zij mij allemaal stuurde.....Prachtige maxi kaarten,een koeienkaart,een hartje van vilt,de vier jaargetijden een notitie boekje en een cappuccino zakje.Wat een verwennerij.Nogmaals mijn dank Joke!

En zojuist plofte deze envelop in mijn brievenbus.....deze komt van Mendy.Ze stuurde mij ook een koeien snailmail en heel grappig een koetjesreep.Grappig hé??

Ik voel me jarig op deze manier al is mijn verjaardag pas de volgende maand.
Dames allemaal ontzettend badankt voor jullie kadootjes en ik ga ook weer spulletjes verzamelen en aan de slag om snel weer wat te gaan versturen.


2 opmerkingen:

  1. Naar aanleiding van jouw berichtje op mijn blog, kom ik eens een kijkje bij je nemen. Wat is dat leuk, postcrossing en snail mail. Vooral dat laatste ziet er erg leuk uit en lijkt me heel leuk en verrassend om te doen. Al die creatieve enveloppen en de leuke inhoud, dat zijn telkens cadeautjes op je deurmat, lijkt me.
    Groetjes,
    Paula

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gezellig al die koetjes bij elkaar zo :)

    BeantwoordenVerwijderen